TOKİ Söğütönü Anaokulu
Aşağısöğütönü Mahallesi, 1527 Cd. No70 Tepebaşı/ESKİŞEHİR

VİZYON

Sağlam temelleri olan eğitimin, bilim ve güven ortamında başladığını bilerek, yeni nesilleri geleceğe taşıyebilen bir okul olmak.

MİSYON

TOKİ Söğütönü Anaokulu olarak misyonumuz; Atatürk´ün yolunda,bilimin ışığında ve okul öncesi eğitimin yaşama kattığı değerlerin farkında olarak, geleceğin idealleri adına, ümidimiz olan çocuklarımızı yarının mimarları olmaya hazırlayacağız.

BAŞARILAR

Temiz Okul-Sağlıklı Okul " Beyaz Bayrak" ödülü Eko-Okul "Yeşil Bayrak" Ödülü Beslenme Dostu Okullar Projesi Ödülü
Öğretim Şekli :İkİli Eğitim

İkİli Eğitim

Başlama: 07:45-12:45 Bitiş : 12:45-17:45

Doğalgaz Kaloriferli

Öğrenci Servisi Mevcuttur

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

Eskişehir merkezine 12 km uzaklıktadır. Tepebaşı İlçe Milli Eğitime uzaklık 5.5 km uzaklıktadır.

Aşağı Söğütönü TOKİ Konutları

Kontenjan Bilgileri

sabah ve öğle gruplarının her biri için tam kontenjan öğrenci kayıt üst sınırı 25 öğrencidir. Okul toplam kontenjan üst sınırı 300 öğrencidir.